Бившият футболист качи кратко стори от празненство за рождения ден

...
Бившият футболист качи кратко стори от празненство за рождения ден
Коментари Харесай

Благо Джизъса потвърди за нова сватба и бебе № 5

Бившият футболист качи малко стори от тържество за рождения ден на собствен другар. На купона многочислените посетители забавлява пeвицата Бони, която няма цип на устата. Тя умерено и с комизъм споделя за сватбата на Благой с Полина, която " е напълно скоро ".

" Ти младоженка няма да се притесняваш, ще гледаме и друго дете ", реди Бони пред камерата, която явно държи бъдещата майка. " Той Благой не поглежда непознато, пие единствено чай ", майтапи се още изпълнителката, която дори афишира, че няма за какво Полина да ревнува от нея. " Аз си падам по дами, не се интересувам от мъже ", иронизира сама себе си тя, написа Hotnews.bg.

Във видеото се вижда, че веждата на някогашния на Златка е сцепена, само че дали това е станало при подготовка или при среща с някой от приятелите на Райкова не се наема да гадае. Факт е обаче, че видеото е първото същинско доказателство от страна на Джизъса, че още веднъж ще е женен мъж, освен това до броени дни. За Райкова той по този начин и не се ожени. Явно напът е и бебе №5, по тази причина обичаната на Джисъза не се снима на празненството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР