Бившият футболист и треньор на Михаил Вълчев коментира темата за

...
Бившият футболист и треньор на Михаил Вълчев коментира темата за
Коментари Харесай

Легенда на Левски коментира от какво усилване имат нужда "сините"

Бившият футболист и треньор на Михаил Вълчев разяснява тематиката за селекцията на " сините ". Някогашният нападател съобщи, че има вяра в качествата на Наско Сираков и Станимир Стоилов да притеглят качествени футболисти. Той уточни и какво е належащо на столичани за укрепване.
" Говорихме преди, че Левски имаше потребност от централен бранител, бек и нападател. На тези постове към този момент бяха привлечени нови футболисти, което е добре. Велтон не е типичният таран, само че прочетох, че може да играе добре и на върха на офанзивата.
Но в случай че бъдат освободени братя Цоневи, ще би трябвало да се търсят играчи за техните позиции, защото в халфовата линия остават малко хора. Трябва да се реши добре. Сираков и Стоилов имат отличен усет. Сега главно ще се обърне внимание към чужденците, откакто Мъри сподели, че няма по какъв начин да се вземат български играчи ", съобщи Вълчев пред " Тема Спорт ".
" Много неточности бяха допускани досега в селекциите на Левски. Бяха привлечени играчи, които не съумяха да се приспособяват и да оказват помощ на сините, да бъдат водещите фигури, тъй като всеки се вглежда повече в чужденците.
Трябва вярно да се избира и да се вземат хора, които бързо да се приспособяват към тима. Добрите футболисти го вършат, а не да ги чакаме с месеци да влязат в темп ", добави още той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР