Бившият футболист и директор на Левски Николай Илиев заяви, че

...
Бившият футболист и директор на Левски Николай Илиев заяви, че
Коментари Харесай

Николай Илиев убеден: "Левски" ще подкрепи Любо Пенев

Бившият футболист и шеф на " Левски " Николай Илиев съобщи, че чака " сините " да поддържат Любослав Пенев на идния на 16 февруари Конгрес на Българския футболен съюз, на който ще се проведат избори за президент на централата.

" Няма какво да увещавам управлението на " Левски ". Достатъчни са моето наличие и най-много професионализмът, за който приказваме на тази маса. Нормално е Левски да застане зад нас, тъй като хората в клуба разсъждават и желаят да работят с експерти. Това, което се случи с българския футбол, е трагично ", сподели през днешния ден Илиев на конференция, на която Пенев разкри част от проектите си като президент.

" Това, че Любо е претендент за президент на БФС, не значи, че ЦСКА има лоби. Това, че Ники Илиев е част от екипа му, не значи, че " Левски " има лоби. Лоби ще има всеки един клуб, само че най-много българският футбол. Всичко, което сме споделили на тази маса, ще го осъществим в полза на всички клубове, във всяко едно отношение, на всяко едно равнище ", сподели още той.

Кандидати за президент на Българския футболен съюз са актуалният началник Борислав Михайлов, Любослав Пенев и някогашният президент на " Черноморец " Ивайло Дражев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР