Бившият футболист Георги Илиев - Майкъла даде интервю пред Мач

...
Бившият футболист Георги Илиев - Майкъла даде интервю пред Мач
Коментари Харесай

Майкъла със своя идея за "Армията", нарече Сектор А на "Герена" "общежитие"

Бившият футболист Георги Илиев - Майкъла даде изявление пред " Мач Телеграф ", в което изрече своето мнение за плана за нов стадион на , изрази единодушие с президента на Славия Венцеслав Стефанов, че страната би трябвало да оказва помощ на всички тимове и разгласи Сектор А на " Герена " за " общежитие ":
" Трябва да се отстранен тези диги. Те към този момент не правят работа. Преди 30-40 години са правили, само че са износени към този момент. Трябва да бъдат отстранени и да се построи едно красиво и съвременно оборудване. Такова, каквото ЦСКА и почитателите на този клуб заслужават ", стартира той и посъветва:
" Ако се постави по-лека структура, всичко ще стане по-бързо и надалеч по-лесно. Капацитетът ще бъде сред 22 и 25 хиляди, което е добре. 18 000 места ще бъдат малко, тъй като всички знаем какъв брой огромна е " алената " аудитория. Един хубав стадион би върнал почитателите по трибуните. Всичко ще коства някъде към 38-40 милиона евро ", пресметна Майкъла и добави:
" Едно сходно оборудване би вдигнало посещаемостта на мачовете на ЦСКА, а не както е в този момент - да вървят по 1000 души на мач. Върне ли се публиката, тимът ще има огромно преимущество. Оттам идват и триумфите - шампионската купа и положителното показване в Европа. Това е една реклама и ще влязат доходи ".
" Вижте в Северна Македония и в Албания какви игрища подвигнаха, този на комшиите ни коства 160 милиона евро. Вижте и в Румъния какви уреди имат към този момент. В България има един стадион в Разград и толкоз. Останалите тънат в бедност ".
" Министър Радостин Василев е доста сериозен човек и имам вяра, че ще помогне. Той обръща внимание на всички, а освен на ЦСКА. Не знам какво желаят от Левски. Това " общежитие ", тъй като за мен този бранш е това, каква козирка ще му поставят. Министърът им го сподели в прав текст. Ще им коства доста. Той оказва помощ на " сините ". Ако има форма, под която страната да помогне за построяването на козирката, би трябвало да помогне и на Локомотив София за осветлението. И Венци Стефанов е прав. Защо да се оказва помощ на пловдивските тимове, а на софийските не ", сподели за край някогашният футболист на " алените ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР