Бившият футболист Благой Георгиев прибави престижна титла към витрината си,

...
Бившият футболист Благой Георгиев прибави престижна титла към витрината си,
Коментари Харесай

Благой Георгиев е новият шампион на „Сървайвър“!

Бившият футболист Благой Георгиев прибави влиятелна купа към витрината си, само че тя е първа след края на футболната му кариера. Джизъса е новият първенец на „ Сървайвър “.

Някогашният национал победи, откакто получи най-вече гласове. На второ място остана Ермина Боянова. Трети се подреди Данаил Стоянов.

Голяма тежест за успеха на Благо в гласуването изигра фактът, че той изкара цялото шоу с боси крайници. Цели 3 месеца препускаше през трънливи местности без обувки.

Победата носи на Благо Георгиев премия от 150 000 лева Те ще бъдат прибавени към хонорара му за присъединяване, който е цели 300 бона. Така Благо си потегля от това предаване с цели 450 000 лева по-богат.

„ Сървайвър “ донесе доста пари на Благой, само че и му лиши брака. Полина го напусна по време на сезона, обвинявайки го в женкарство поради флиртовете му с Татяна. Въпреки това Благо си потегля от шоуто с нова обич в лицето на Мария.

“Победих поради вярата и поради моите деца, които желая да се гордеят с мен “, сподели Джизъса след триумфа.

„ Чувството е по-хубаво, в сравнение с да спечелиш Шампионска лига, тъй като там имаш тим,а тук се бориш самичък “, добави още той.

Така финансовото състояние на Георгиев внезапно ще се усъвършенства, откакто през последните години банкрутира на няколко пъти. Да му е честита купата „ Последният оживял “ на Благой Георгиев!

Тагове: благой георгиев Сървайвър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР