Бившият футболен национал на България Владимир Гаджев смята, че очакванията

...
Бившият футболен национал на България Владимир Гаджев смята, че очакванията
Коментари Харесай

Гаджев: Нивото ни е много слабо, илюзия е да мислим, че можем да победим Сърбия или Унгария

Бившият футболен национал на България Владимир Гаджев счита, че упованията към българските национали не би трябвало да бъдат доста огромни, поради положението на българския футбол

В изявление за предаването " Арена спорт " 36-годишният пазарджиклия призна, че не е сюрпризиран от резултатите на националния тим.

" В началните минути българските национали стояха по-добре от съперника, само че мачовете се вземат решение в детайлите. Червеният картон на Андриан Краев и голът в края на първото полувреме трансформираха напълно концепцията на Младен Кръстаич. За момента това е равнището на националния тим и футбола в страната. Трябва да се надяваме на повече, само че за задачата момчетата би трябвало да се трудят доста. Трябва да имат упоритост да показват България, когато играят за националния тим и да имат високи условия към самите себе си. Със сигурност загубата им тежи и са подтиснати. Позагубили са самочувствието си. Убеден съм, че желаят да побеждават, само че класата ни дава отговор на точковия ни актив ", съобщи той.

Бившият състезател на Левски се надява българските футболисти да играят съществена роля в клубните си тимове.

" Футболът ни не е на положително равнище, липсват класни попълнения. Трябва да се стартира тактика. Всеки би трябвало да си заслужи мястото, с цел да започва даден мач. Задължително е в един тим да има ядро от 4-5 българина. Когато има и класни чужденци, химията се получава. Отборите под Лудогорец Левски и ЦСКА би трябвало да играят повече български състезатели. Берое е огромен за България клуб, само че това, което се случва там е необичайно ", добави той.

Владимир Гаджев няма огромни упования за останалите евроквалификации преди шампионата в Германия през 2024 година

" Сърбия и Черна гора играят на напълно друго равнище. Всичко е радикално друго, ние изоставаме. Очакванията към идните мачове не би трябвало да бъдат огромни. Ще бъде заблуда да мислим, че ще победим някой от двата тима. Те разполагат с доста класа и гений ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР