Бившият финансов министър Симеон Дянков e оказвал натиск върху бившия

...
Бившият финансов министър Симеон Дянков e оказвал натиск върху бившия
Коментари Харесай

Горещо от съда: Дянков оказвал натиск върху Мавродиев за ускоряване на процеса по приватизация на EVN

Бившият финансов министър Симеон Дянков e оказвал напън върху някогашния началник на комисията за финансов контрол Стоян Мавродиев за ускорение на процеса по приватизация на EVN. Това съобщи специалист от комисията пред съда. По думите му самият Мавродиев му е споделял, че неведнъж Дянков му е звънял и упорствал документите по договорката да се предвижи в къси периоди, съобщи Канал 3.

При една от срещите в КФН от капиталовия медиатор Булброкърс са желали книжата да бъдат признати, макар че са били неточно попълнени, уточни шефът на дирекцията по надзорна активност към КФН по това време Валентин Ганевски. Липсвала е съответна цена и методът за осъществяване на договорката. В правосъдната зала стана ясно още, че сдружението Булброкърс е глобено с 3 акта за административни нарушавания през 2012 година. Това е станало след инспекция на специалисти от КФН.

На влизане в съда предприемачът Иво Прокопиев отхвърли да разяснява новото обвиняване против него за препродажбата на Каолин. Бившият енергиен министър Трайчо Трайков пък се появи с гипсирана ръка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР