Бившият директор на новините наБи Ти Ви Венелин Петковзаяви, че

...
Бившият директор на новините наБи Ти Ви Венелин Петковзаяви, че
Коментари Харесай

Венелин Петков: Хекимян е партиен функционер отдавна

Бившият шеф на новините наБи Ти Ви Венелин Петковзаяви, че изказванията на някогашния водещ и неуспешен претендент за кмет от ГЕРБ Антон Хекимян за това кой какви връзки е имал с някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. са " неистина, облечена в факсимиле ".

Това се разбра от коментар на Петков пред " Дневник " във връзка статуса на Хекимян, в който той приканва Петков " кажи си ".

" Хекимян е партиен функционер, и то от дълго време. Гражданите на София към този момент обявиха отношението си към интегритета му на последните избори. Всяко нещо, казано от него, може да се преглежда само през призмата на зависимостите му.. В случая е написал (или са му написали) неистина, облечена в факсимиле. В отговор, споделям: зад името на всеки стои свършената от него работа. Относно опита за своенравие с непознати думи подсещам: президентът Петър Стоянов е водач и завоюва избори. Хекимян не е и просто беше посочен. Последствията видяхме всички ", разяснява Петков пред " Дневник ".

В свое изявление от 12-ти декември пред " Свободна Европа ", Петков приказва за положението на телевизионната публицистика и връзките с ръководещите. Той взе участие дружно с Дарина Сарелска, някогашен шеф на новините на " Нова тв " (2013-2017). Част от диалога с Генка Шикерова, която е работила и в двете малките екрани, е за намесата на политиците в медиите, включванията им по телефона в " живи излъчвания ".

Венелин Петков описа, че в малкия екран е имало обичани водещи, които са били желани от политиците те да им задават въпроси, с цел да се съгласят да гостуват. " Антон Хекимян беше пожеланият публицист за изявленията на тогавашния министър председател Бойко Борисов. Това е една от посоките, от която е имало опити за напън - кой да интервюира премиера ", съобщи той.

Впоследствие Хекимян призовав статус във фейсбук, Петков " да си каже " " по какъв начин ухилен като комсомолски секретар и наведен доземи, в качеството си на началник на новините на бТВ, персонално ми водеше Борисов ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР