Бившият директор на Агенция Митници Петя Банкова има вече повдигнато

...
Бившият директор на Агенция Митници Петя Банкова има вече повдигнато
Коментари Харесай

Бившата шефка на Агенция “Митници“ получи обвинение за принуда

Бившият шеф на Агенция " Митници " Петя Банкова има към този момент повдигнато второ обвиняване - то е за насила. Това сподели пред публицисти юристът на Банкова Аделина Натина. По нейните думи Банкова е командировала 18 души на разнообразни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да одобряват тези постове, добави Натина. 
Прочетете още
Днес Софийският апелативен съд би трябвало да реши дали да остави Банкова в ареста дефинитивно, написа Българска телеграфна агенция. 

Вчера Софийската градска прокуратура повдигна обвиняване на бившия основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев за присъединяване в незаконна група, в която са взели участие Петя Банкова, Марин Димитров и Стефан Димитров. Коцев остава на независимост под парична гаранция от 20 000 лв.. Той не е дал пояснения досега.

Нямаме никакви подозрения с юрист Даниела Доковска, че Живко Коцев не е направил никакво закононарушение, сподели юристът му пред публицисти. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи се яви през днешния ден в Комисията за противопоставяне на корупцията с юристите си Илиян Василев и Даниела Доковска. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР