Бившият депутат от Продължаваме промяната Лена Бориславова коментира изтеклия запис

...
Бившият депутат от Продължаваме промяната Лена Бориславова коментира изтеклия запис
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Съветвам ви да изслушате записа на цялото заседание

Бившият народен представител от " Продължаваме промяната " Лена Бориславова разяснява изтеклия запис от Радостин Василев.

" Бих призовала всички будни жители, които се интересуват от политическия развой, да изслушат целия запис. Това е една откровена полемика на членовете на Политическа партия, която стартира в 22 ч. и продължи до 4 ч. Всички наши членове на органите ни по места осъзнават в каква сложна обстановка е страната. Влязохме в една доста дълга полемика, с цел да вземем решението или не по какъв начин да осъществяваме втория мандат. Това не беше елементарно решение. Бяха изказвани всевъзможни усеща, ще има ли бюджет, ще има ли правосъдна промяна, по какъв начин ще се оправим с неналичието на доверие на нашите задгранични сътрудници. В тези диалози, които са напрегнати, в 3 ч. сутринта, и се опитваш да вземеш най-правилното решение, с цел да не подведеш гласоподавателите си, е обикновено не всеки израз да е акуратен, не всеки да е обрал страстите си. Но аз в действителност приканвам хората да чуят по какъв начин протича това съвещание ", сподели тя в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Лицето Борисов не е значимото в тази ситуация, неговото премахване не взема решение бъдещето на България. Тази ротация е образец по света за сложни моменти, само че задачите са ясни - Еврозона и така нататък Днес отправихме въпрос към президентството за какво продължава да се бави връчването на втория мандат, макар че той самия сподели преди време, че няма да бави връчването. Той самият се пробва да вкара напрежение в работата на депутатите за това, че няма бюджет, и в това време не разрешава да се премине към сформирането на постоянен кабинет като бави връчването на мандата ", счита Бориславова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР