Бившият депутат от Продължаваме промяната Христо Петров, по-известен като Ицо

...
Бившият депутат от Продължаваме промяната Христо Петров, по-известен като Ицо
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата

Бившият народен представител от " Продължаваме промяната " Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, се върна към същинското си амплоа - музиката. Той записа нова ария, отдадена на осеммесечния му парламентарен мандат. " Депутата Христо " - безпощадна подигравка на живота в 47-ото Народно събрание, дебютира в YouTube на първия образователен ден и за минути натрупа хиляди гледания. В песента той иронизира редица политически фигури - Бойко Борисов, Ахмед Доган, Десислава Атанасова, Тошко Йорданов, Костадин Костадинов (Копейкин) и други " Тренирам с Реал Мадрид на стадиона, добре че щерка ми е във Барселона. " " Целуни ръка на попа в оня манастир, целуни ръката и на великия везир./Дай му два милиона да проектира язовир и да пазиме етническия мир. "

" Сбъднах си фантазията да съм на заплата ", рапира Хазарта: " Според мен за всичко е отговорен депутатът Христо. Ей го към този момент 8 месеца и нищо. " След това той иронизира обичаната тематика на ГЕРБ за цените на бензина, като споделя, че първата му работа е била да вдигне горивото с лев. От надценката - " 70 стотинки са за мен, а трийсетте ги нося персонално на Асен ". Текстът му не пести стрелички към проруските фигури в Народно събрание - " възрожденци на заплата ", " абстинентния към съветски газ ".

Във видеоклипа към " Депутата Христо " вземат участие и актьорите Йорданка Йовева и Стефан Мавродиев.

Това е първата нова ария на фронтмена на група " Ъпсурт " от 2019 година насам. На изборите на 2 октомври той още веднъж ще води листата на Политическа партия в 25-и МИР в София. Политическата групировка даже употребява видеото за предизборна пропаганда в формалната си Facebook страница, съпроводено с шеговития анонс " Изтекоха ни опорките ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР