Бившият депутат от ГЕРБ Иван Вълков е спрян от полицаи

...
Бившият депутат от ГЕРБ Иван Вълков е спрян от полицаи
Коментари Харесай

Полицейска акция срещу бившия депутат от ГЕРБ Иван Вълков

Бившият народен представител от ГЕРБ Иван Вълков е спрян от служители на реда в Бургас, които вършат обиск на автомобила му на едно от кръстовищата в кв. Сарафово.

До момента няма публична информация от Министерство на вътрешните работи каква е повода за акцията против Вълков. 

57-годишният някогашен народен представител беше началник на Комисията по превоз и известия, има четири мандата като депутат от ГЕРБ. 

Вълков е и общински ръководител на партията в Бургас, само че съгласно локалния уебсайт " Флагман " - в понеделник той е подал оставка и е направил отказ, откакто е препоръчан за нов мандат. Причините за отдръпването му от позицията още веднъж не са изяснени. 

Според медията - сега тече и полицейско претършуване в дома на Иван Вълков в Сарафово. 

На парламентарните избори за 45 и 46 Народно заседание през 2021 г. Вълков е поставян на неизбираеми позиции - 13 и 11 - в листата на ГЕРБ. През ноември 2021 година, когато беше определено 47 Народно заседание, той към този момент не участва измежду претендентите за депутати на партията. 

Вълков е машинен инженер по мотори с вътрешно горене, приключил е и магистратура по " Публична администрация ". Работил е дълги години в компанията за интернационален превоз Следствен отдел към окръжна прокуратура Международен автомобилен транспорт (стопанско обед. Политическата му кариера стартира като общински консултант в Бургас, по-късно става и народен представител. 

Очаквайте детайлности.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР