Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски е подал втора жалба

...
Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски е подал втора жалба
Коментари Харесай

Делян Пеевски обжалва санкциите по Магниски и в САЩ

Бившият народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски е подал втора тъжба наложените му наказания по закона " Магнитски ", заяви bTV. Тя е подадена пред Службата за надзор над задграничните активи към Министерството на финансите на Съединените щати и пред Държавния департамен.

Според жалбата, Пеевски може да показа правни и в действителност учредения за унищожаване на глобите , да изисква информация от Министерство на финансите, както и да апелира решенията пред федералния съд на Съединени американски щати. Министерството на финансите би трябвало да сложи претекстовете за дейностите си.
 Екологичен потенциал подхваща проблема със глобите за българи по
Екологичен потенциал подхваща проблема със глобите за българи по " Магнитски "

Евродепутатите питат по какъв начин Европейска комисия възприема дейностите на Съединени американски щати

Първата тъжба беше импортирана в българския висш административен съд. Пеевски желае изтриване на рестриктивните мерки по закона " Магнитски ", излиза наяве от публично писмо, публикувано до медиите от адвокатската адвокатска фирма " Морган Луис ".

Припомняме, на 2 юни Съединени американски щати - Васил Крумов Божков, Делян Славчев Пеевски и Илко Димитров Желязков. Като реакция Министерският съвет одобри решение или в обсега на глобите, наложени от Службата за надзор на задграничните активи (OFAC).
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР