Бившият депутат от Демократична България“ Ивайло Мирчев сравни драмите в

...
Бившият депутат от Демократична България“ Ивайло Мирчев сравни драмите в
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Сюжетът във „Величие“ е като от „Съдебен спор“, щеше да е забавно, ако не ставаше дума за управлението на страната

Бившият народен представител от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев съпостави драмите в партия „ Величие “ със сюжет от предаването „ Съдебен спор “.

„ Случващото се във „ Величие “ щеше да е единствено занимателен сюжет в „ Съдебен спор “, в случай че не ставаше дума за ръководството на страната “, написа той във „ Facebook “.

По-рано през днешния ден идеологът на партията Ивелин Михайлов се оплака, че ръководителят на парламентарната група Николай Марков го заплашил, че ще го унищожи и „ няма да си откри място на нито една точка на света “. Днес той даде две изявленията, от които излиза наяве, че свадите са кой да оглави партията и дали да поддържат държавно управление на ГЕРБ.

Михайлов се оплака, че Марков желал да стане ръководител на партията. В момента поста заема Албена Пекова, която не е народен представител и няма обществени изяви. Самият Михайлов обаче разгласи през април, че Марков ще я сменя на поста.

Бизнесменът разкри още, че петима от депутатите имали подготвеност да поддържат кабинет на ГЕРБ с първия мандат, както и програмно държавно управление на „ ИТН “ с третия. Нито Марков, нито различен от депутатите към момента не е удостоверил или отрекъл думите му.

 

 

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР