Бившият депутат на ДПС Делян Пеевски бе на разпит днес

...
Бившият депутат на ДПС Делян Пеевски бе на разпит днес
Коментари Харесай

Пеевски не е разпитван заради Пандора Пейпър

Бившият народен представител на Движение за права и свободи Делян Пеевски бе на разпит през днешния ден в ДАНС. Всички медии в България, казионни и профилирани, допуснаха, че повода е обвързвана с разкритията от " Пандора Пейпър ", само че в действителност е друга, написа ЛИБЕРТА.

Разкритията от " Пандора ", че Пеевски е собственик на три офшорни сдружения, са известни на " родното ФБР " доста преди те да получат медийна естрада. Още през пролетта-лятото на 2021 година ДАНС са почнали огромни дейности по търсене на всички свързани с Делян Пеевски компании в България и по света. Това се случва незабавно след промяната на управлението в ДАНС и оглавяването на организацията от Пламен Тончев.

Причините за разследванетo на ДАНС, станало мотив за разпита на Пеевски през днешния ден, са изнесените през годините данни за Пеевски и неговите активи и финансови интервенции в уеб страницата за проверяващата публицистика Биволъ, по отношение на наложените наказания на някогашния политик по " Магнитски ".

По информация от източници на ЛИБЕРТА, осведомени с следствието, обект на инспекция са и всички осъществени в България планове с финансиране от бюджета на Европейски Съюз, за които има индикации, че са изпълнявани от компании, свъзрани с Делян Пеевски.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР