Бившият депутат Калина Крумова-Захариева коментира днешното високо напрежение в парламента,

...
Бившият депутат Калина Крумова-Захариева коментира днешното високо напрежение в парламента,
Коментари Харесай

Калина Крумова: Като прочетох, че в мелето има наплюти и одраскани, много се смях. След това ми се приплака

Бившият народен представител Калина Крумова-Захариева разяснява днешното високо напрежение в Народното събрание, където се стигна до конфликти сред народни представители.

" Не знам дали е за похвала да си някогашен народен представител. Много е тежко да се разяснява този въпрос, тъй като в случай че не беше доста тъжно щеше да е ужасно смешно. Хората, които са гледали целия запис със тон, са си създали своите заключения. Но аз си признавам, че четейки материала сутринта когато това се случи, попадайки на изречение, че в мелето имало и наплюти, доста се смях. Но по-късно ми се приплака. След това прочетох, че имало наплюти, одрани. Извинявайте, обаче хора със счупени очила. Е по какъв начин е допустимо? Дали това е трибуната на Народното събрание или сме на някой селски площад? Защото аз мога да приема в някое телевизионно студио политици да имат друго мнение, да кръстосат шпаги, това да се случва на партийно заседание, това да се случва където и да било, само че в пленарната зала, където би трябвало да се коват законите и да се дава образец, към този момент да стартират и да се плюят... ", възмути се тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Такива хора ли всички гласоподаватели изпратиха в Народното събрание? Защото в случай че това са хората, които би трябвало да следваме, е неприятно. Много неприятно е че в случай че една жена в Народното събрание остане в историята с " Ела, бе "... Извинявайте, само че не сме на площада или у дома. Ние сме в пленарната зала на Народното събрание. В залата, където ти би трябвало да покажеш какъв брой си постоянен и сериозен, по какъв начин ще подсигуриш бъдещето на страната. А ти плюещ и викаш като просташки селяндур. Аз в действителност съм без думи. Изобщо не е смешно. Аз съм сигурна, че " Възраждане " са си изкарали актива от това нещо. Но пасива остава за цялото българско общество и за парламентаризма, в случай че той изобщо съществува като подобен ", добави Крумова, която е публицист и специалист по връзки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР