Бившият депутат изпрати официална позиция до медиите след като финансовото

...
Бившият депутат изпрати официална позиция до медиите след като финансовото
Коментари Харесай

Делян Пеевски с първа реакция за санкциите от САЩ: Това е недопустим акт!

 Бившият народен представител изпрати публична позиция до медиите откакто финансовото министерство на Съединени американски щати заяви, че той е в листата на глобените лица за корупция по линия на закона " Магнитски ".

Във връзка с включването ми от страна на Съединени американски щати в санкционния лист декларирам, че смятам сходен акт за безусловно неприемлив, преднамерен и несъответствуващ на духа и смисъла на този закон.

Това е по този начин, тъй като не съм направил нищо, с което да съм уязвил интернационално приети човешки права, не съм държавен чиновник и не съм взел участие в корупционни дейности, като публикуваните претекстове за наложените наказания не съдържат нито един правилен факт, се споделя в позицията на Пеевски.

Същевременно съм наясно, че ангажираният забележителен финансов и политически запас от страна на медиен олигарх и приватизатор, парадиращ с положителните си контакти, които употребява против своите съперници, е съдействал за дискредитирането ми. Информация за това какво се готви, участва от дълго време в неговите медии и за мен случилото се през днешния ден не е изненада, добавя Пеевски, представен от Българска национална телевизия.

Уведомил съм юристите ми в Съединени американски щати и ще подхваща всички законови дейности против този акт, се споделя в умозаключение от някогашния народен представител.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР