Бившият депутат Ивайло Мирчев е дал обяснения в ГДБОП. Поводът

...
Бившият депутат Ивайло Мирчев е дал обяснения в ГДБОП. Поводът
Коментари Харесай

Мирчев: Служебното правителство рискува да получим скъп газ, да го спрат без предизвестие и да загубим арбитража срещу Газпром

Бившият народен представител Ивайло Мирчев е дал пояснения в ГДБОП. Поводът - формирана е инспекция поради изказванията му, че част от службите ни за сигурност са под съветско въздействие.

" Част от службите в България явно, казано по един метод, са пробити, казано по различен, не работят в полза на националната сигурност на страната, в полза на България. И това за всеки възпитаник не е загадка, явно за част от службите е някаква вест ", разяснява той пред Българска национална телевизия.

" Прокуратурата е образувала инспекция и се аз се явявам в ГДБОП, с цел да дам информация за това, което аз знам. А моите усещания, това е доста значимо да го отбележим, са от закритите съвещания на Народното събрание, където изслушваме службите, от съвещанията на Комисията за надзор на службите в Народното събрание и от прочетеното в " Секретно деловодство " в Народното събрание, където всеки народен представител има достъп ", уточни Ивайло Мирчев.

Според него, служебното държавно управление основава няколко риска - България да получи безценен газ, той да бъде спрян без предупреждение и да се загуби арбитражното дело против " Газпром ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР