Бившият депутат Арман Бабикян обяви плановете си да прави партия

...
Бившият депутат Арман Бабикян обяви плановете си да прави партия
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Този кабинет е лъжа. Не може да събираш пари за ЦСКА и да ги дадеш на Левски

Бившият народен представител Арман Бабикян разгласи проектите си да прави партия и разкри детайлности за това в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Ние идваме " беше публичен инструмент, неправителствена организация, само че виждайки събитията в последните седмици явно ще се нуждаем от политически инструмент. Много хора ни караха за вършим това още на площадите. Ние отказвахме, тъй като другият разказ беше - " Ами те подвигнаха митингите, тъй като желаят да ги яхнат ". Бяхме уверени, че демократичните сили ще свършат останалото и като се разчисти шосето от туловището на диктатора би трябвало да си свършат работата. Ние искахме да свалим, да гласуваме оставката на Боисов, свършихме тази работа. После комисията на Николай Хаджигенов бе единствената, която свърши работата за насилието и подслушването с отчет, който бе гласуван в Народното събрание. Тоест, в случай че някой си свърши работата, беше той. Въведохме електронното гласоподаване дружно с сътрудниците. За един месец не бяха малко неща. Но упованието ни беше тези всички, които направиха огромни поръчки, да си свършат работата. Видяхте по какъв начин завърши тази история с Има Такъв Народ, след това с Политическа партия по какъв начин завърши ", сподели той.

" Хората не желаят да ги лъжат. Те прелестно знаят за какво бяха по улиците и какъв тип живот и ръководство не желаят, и какъв желаят. Този кабинет е директно доказателство. Абсолютна неистина е в очите на хората. Не може да събираме пари за ЦСКА и да ги предоставим на " Левски ". Същото е и с гласовете. Никой от тези половин милион дали своят вот за ГЕРБ не са го създали, с цел да са в коалиция с Политическа партия и Демократична България, и противоположното. Те ги излъгаха. Някой от тях смяташе ли, че ще има 120 гласа. Тогава казваш на хората преди да гласоподават - " в случай че не успеем да съберем 120 гласа, мислим да се съберем с Борисов ". И тогава да забележим какъв брой щяха да гласоподават за теб. Същото е противоположното и за Борисов. Лъжа е когато отмъкнеш гласовете на хората и и ги замъкнеш някъде другаде. Ето това ние от " Ние идваме " не вършим. В партията ще влязат Николай Хаджигенов, Валентина Василева, Табаков, Мария Капон, Виктор Лилов... Много хора мога да изредя. Не всички имат политически опит, само че имаме цивилен опит и гръбнак. Очевидно, че няма да бъдем с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Вижте каква насмешка е сега. Христо Иванов един път се жертва преди време. Саможертвата приключи с оставка ", добави Бабикян.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР