Бившият държавен глава на САЩ Доналд Тръмп е изправен пред

...
Бившият държавен глава на САЩ Доналд Тръмп е изправен пред
Коментари Харесай

136-годишна присъда грози Тръмп

Бившият държавен глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп е изправен пред оптималната присъда от 136 години затвор, в случай че бъде приет за отговорен по всички 34 обвинявания за подправяне на документи, отбелязва американският ефирен канал FOX News, представен от Агенция " Фокус ".

Медията обаче допуска, че присъдата против него евентуално ще бъда доста по-малка, без значение дали ще бъде приет за отговорен по някое или по всички обвинявания, повдигнати против него.

За подправянето на бизнес документи в щата Ню Йорк оптималната присъда е четири години отнемане от независимост, ако " желанието на обвинения за машинация включва и желание за осъществяване на друго закононарушение или такова за подкрепяне или прикриване на осъществяването му “.

Във вторник против Тръмп бяха повдигнати 34 обвинявания за подправяне на бизнес документи по отношение на заплащания на две дами, в това число за порно актрисата Сторми Даниълс, с цел да не разкриват хипотетичната си връзка с републиканеца. Бившият президент пледира " почтен “, след което бе освободен.

Още вести за случая с Тръмп:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР