Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев застана

...
Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев застана
Коментари Харесай

Петър Ганев: Оценката на ръководството и на вярата в клуба се дава с отстъпление от стадиона

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев застана пред публицистите след края на Общото заседание в " синия " клуб, с цел да разяснява какви са били обсъжданите тематики.

Запитан дали някой от акционерите е споделил нещо оптимистично за бъдещето на отбора, Ганев беше сбит:

" Аз не чух такова нещо. Беше казано, че Боримиров към този момент не е краткотраен изпълнителен шеф, а се оправя отлично. Аз не споделям това мнение. Каза се още, че остава за непрекъснато ", съобщи Петър Ганев на потегляне от Сектор „ А “ на стадион „ Георги Аспарухов “.

Ганев, който беше освободен като член на Надзорния съвет при започване на годината насочи и своите рецензии към актуалното управление на " сините ".

" Аз персонално не виждам какъв ход да подхваща. Привържениците би трябвало да кажат своето мнение. Ако продължаваме да стоим в будна кома, ще се случи това, което се случва към този момент 10 години. Към ноември отпадане от всевъзможни благоприятни условия за купа. Ще забележим до каква степен ще се представим за Купата, след което и съвсем никакъв късмет за огромен трансфер, който да ни помогне да си почистим дълга. Това направи Мъри. Мъри направи по този начин, че на терена да играят играчи, при прехвърляния на които можем да ударим цялата главница и тя да изчезне. Шест месеца това е безусловно невероятно. Абсолютно невероятно е да продадем състезател, който да погаси забележителна част от дълга към Национална агенция за приходите ", разяснява той.

Бившият участник в Надзорния съвет на Левски отговори и на въпроса дали ще разкрие какво се е случило по време на Общото заседание.

" Нека Наско Сираков отговори на този въпрос. Не е моята роля да споделям какво се е случило на Общото заседание. В момента не съм в някакви управителни органи. Най-вероятно до края на деня няма да получите по-детайлна информация от ръководещите клуба, само че дано да забележим. Надявам се някой да излезе и да приказва ", съобщи Ганев.

Накрая той показа, че оценката на почитателите за актуалното управление се вижда в отстъплението на хората от стадиона.

" Оценката на управлението и на вярата в клуба се дава с оттегляне от стадиона. Виждаме го по брой продадени абонаментни карти, по посещаване на стадиона. Имахме мач с тим, който бе на първо или второ място, на мач със затворен Сектор Б и този мач не беше разпродаден при хубаво време. Помните предходната година, когато имаше религия в този тим, какъв брой пъти беше разпродаден стадионът. Да, има съществено оттегляне на публиката. Негодуванието се показва в незаинтересованост. Върнахме се в тези 10 години, в които хората, които обичат клуба, бяха надалеч от стадиона. Единственият триумф е броят продадени фланелки, които знаете за какво пристигна. Точно за това работихме всички – да има контракт с огромна компания, знаейки, че фланелката ще бъде харесвана и купувана. Това беше единственият триумф, който от дълго време бе заложен, бе предстоящ и се случи ", приключи Петър Ганев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР