Бившият член на Изпълкома на Българския футболен съюз и президент

...
Бившият член на Изпълкома на Българския футболен съюз и президент
Коментари Харесай

Грандиозен скандал! Венци Стефанов: Имаше купени гласове на конгреса на БФС

Бившият член на Изпълкома на Българския футболен съюз и президент на " Славия " Венцеслав Стефанов съобщи, че са били купувани гласове по време на конгреса на БФС, на който бе оповестено, че Борислав Михайлов е спечелил пети мандат отпред от раз, а това ще се оспорва от съперника му Димитър Бербатов в съда.

" Да, уверен съм, че Борислав Михайлов е определен на първи тур. Всички тук сме естествени хора, когато избират един човек, когато го избират 500 индивида, той би трябвало да бъде определен с 251. Ако са се записали 550 индивида, само че 50 не са дали своят вот, те не могат да влизат в този кюп “, съобщи Венци Стефанов пред Българска национална телевизия в неделя.

Президентът на " Славия " беше безапелационен, че в зала 1 на НДК е имало опити за пазаруване на гласове на делегати от дребни клубове. Стефанов загатна притежател на медия, на който е било предлагано място в Изпълкома, в случай че даде медиен комфорт на Димитър Бербатов.

Предложението обаче не е било персонално от някогашния нападател, а от различен.

" Този неприятен конгрес, беше доста неприятен конгрес. По простата причина, че имаше доста купени гласове. Сигурен съм, подготвил съм някои неща, очаквам единствено нахалството им да отиде до n-та степен.

В тоалетните привикваха хора от дребните клубове. Между 2000 и 3000 лв. е предлагането. Имам хора, които са подготвени да потвърдят, че са им предлагани пари. Това става в деня на избора, в тоалетните на НДК ", сподели още Стефанов.

" Когато взеха решение да имат представители за броенето. Това беше направено да се види дали хората, на които са дали, са дали своят вот за тях. Не мога да си обясня. Това не са Бербатов, Стилиян и Мартин, това са хора към тях.

Даже мога да ви кажа двама души, единият е притежател на медия, другият е мастит юрист.

Предлагат на притежателя на медията: " Застани зад нас, агитирай, ще бъдеш член на Изпълкома ". Той Бербатов не приказва с него, само че ти ще приказваш с мен, аз ще приказвам с него и по този начин нещата ще бъдат топ. Така не се вършат нещата. 4-5 месеца медиите бомбардираха единствено с техни компромати ", сподели предприемачът пред Българска национална телевизия.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР