Бившият член на групата One Direction Хари Стайлс и супермоделът

...
Бившият член на групата One Direction Хари Стайлс и супермоделът
Коментари Харесай

Хари Стайлс и Кендъл Дженър се срещат тайно

Бившият член на групата One Direction Хари Стайлс и супермоделът Кендъл Дженър имат " спогодба " и аферата им не е " сериозна " , разкри вътрешен източник разкри пред списание „ Heat “.

" Хари и Кендъл в никакъв случай не са губили връзка. И двамата узряха доста през последните няколко години и привличането им в никакъв случай не е изчезвало ", разкри източникът.

" Хари ѝ писа незабавно, откакто научи за раздялата ѝ, и тя незабавно му отговори. Те се срещат и се закачат на мира , когато графиците им го разрешават ", добави вътрешният източник.

Само няколко дни откакто екипът на Стайлс удостовери раздялата му с Оливия Уайлд, представителите на Дженър също оповестиха, че тя тихомълком се е разделила с Девин Букър.
Източникът обаче изясни, че дуетът няма съществени планове един към различен и се срещат единствено когато графикът им разрешава.

" Хари и Кендъл не желаят да вършат нищо съществено. Това е спогодба, която е работила за тях през годините няколко пъти преди този момент. Те си имат цялостно доверие, с цел да я запазят дискретна ", означи източникът.

Преди да приключи, вътрешният източник съобщи, че за Хари " това е съвършеният антидот на целия стрес и напрежение, през които мина с Оливия - изключително към края ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР