Бившият чалга певец и създател на разпадналата се партия Има

...
Бившият чалга певец и създател на разпадналата се партия Има
Коментари Харесай

Чалга певецът Трифонов: "Промяната" са откраднали изборите и това е грандиозен скандал

Бившият чалга артист и основател на разпадналата се партия " ИТН " Слави Трифонов написа пост във Facebook, в който упреква " Продължаваме Промяната ", че са откраднали изборите. Към обявата си той прибавя и видео с изявление на депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.
 
Ето и целия му пост:
" Вижте това видео. В него депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски упреква досегашните си съдружни сътрудници от " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", че са откраднали изборите. Нали чувате добре? Обвинява ги, че са откраднали изборите!
По думите на Свиленски, Кирил Петков е отишъл при него и му е споделил, изтъквам: " Оттеглете закона и ще Ви дам кодовете (на машините) ".
Това наподобява като някакъв подбив, само че в действителност е извънредно скандално. Защото някогашният министър председател е предложил на процедура незаконна договорка - да разреши на Българска социалистическа партия да манипулират машините, в случай че се откажат от хартиените бюлетини.
Склонен съм да имам вяра, че Кирил Петков в действителност е споделил това. Вие познавате Кирил Петков единствено от тв приемника и в действителност не го познавате. Но аз го познавам. Неговата визия за власт е безспорната власт. Познавайки добре натюрела му, той може да си е фантазирал, че има безспорна власт и че може да държи и да се разпорежда с кодовете на машините за гласоподаване. А може в действителност да е имал такава власт и дружно с Асен Василев да са се разпореждали с кодовете. Все отново Асен Василев има прочут опит с кодове.
Едно е несъмнено - това е величествен скандал. Защото Кирил Петков, " Продължаваме промяната " и " Демократична България " могат и са манипулирали резултатите от изборите посредством машинния избор. Не го споделям аз, споделят го депутати от Българска социалистическа партия, които единствено допреди няколко месеца за Кирил Петков бяха " честни " и той искаше да продължи да ръководи с тях, тъй като са " честни ". Е, Кириле, щом са честни, може да им имаме вяра на това, което споделят. Нали по този начин?
Но изявлението на Свиленски не е единственият скандал. Онзи ден Корнелия Нинова показа, отново от трибуната на Народното събрание, какво й е споделил Кирил Петков. Казал й е, изтъквам: " Ще върнем хартиеното гласоподаване за над 60-годишните, с цел да може да си приберете гласоподавателите ".
Тоест, Кирил Петков е предложил на Корнелия Нинова болшинството им в предходното Народно заседание да одобри противоконституционна смяна в Изборния кодекс, с цел да се облагодетелства съответна партия. И " да си прибере гласоподавателите ".
Е, уважаеми медии, това не е ли тежък скандал? Не ви ли интересува дали в действителност Кирил Петков се е опитвал да търгува с въздействие и то с следващо тъпчене на Конституцията? Ех, в случай че не се споделяше Кирил Петков, а Петър Илиев, по какъв начин щяхте да го смачкате…
Онзи ден Кирил Петков не остана по-назад и също извади една кирлива риза. Пак от трибуната на Народното събрание, той показа какво му е споделила преди време Корнелия Нинова. Тя му е споделила, изтъквам: " Ще гласоподавам с Движение за права и свободи, с ГЕРБ, дори и с Дявола, в случай че това ще ми донесе още 15 депутати ".
И отново изниква въпрос - в случай че това е правилно, за какво в оня миг Кирил Петков и " Продължаваме промяната " не са имали проблем с това, а имат чак в този момент? Аааа, тъй като тогава имаха полза един от различен, с цел да са във властта. Тогава се определяха за " честни " и за " борци против мафията ". Тогава всички си бяха " бели ", както споделя Христо Иванов.
Но през днешния ден, когато не са във властта, са си черни. Че чак ще си избодат очите.
Още тогава ви споделих, че това е коалиция на лицемерието. Е, не знам какъв брой от вас повярваха на това, което споделих тогава. Но в този момент те самите се разобличиха като лицемери. Лицемери, в името на постовете и на властта ".
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР