Бившият британски премиер Борис Джонсън ще става баща...отново. Той и

...
Бившият британски премиер Борис Джонсън ще става баща...отново. Той и
Коментари Харесай

Баща за поне осми път: На 58 г. Борис Джонсън очаква трето дете от съпругата си Кери Джонсън

Бившият английски министър председател Борис Джонсън ще става татко...отново. Той и брачната половинка му Кери Джонсън оповестиха, че чакат третото си дете, което ще се роди след броени седмици.

Двойката има още две деца: Уилфред, който се появи през април 2020 година, и Роми, родена през декември 2021 година Това ще бъде осмото дете на Джонсън, който има четири деца от някогашната си брачна половинка Марина Уилър и още едно от Хелън Макинтайър, с която в миналото имаше спекулация. Той няма деца от първата си жена Алегра Мостин-Оуен.

" Новият член на екипа идва единствено след няколко седмици ", написа Кари Джосън в обява в Instagram.

" Чувствах се много изтощена през по-голямата част от последните 8 месеца, само че нямаме самообладание да се срещнем с това мъничe. Уилф е доста разчувствуван от това, че още веднъж ще има по-голям брат и непрестанно приказва за това. Не си мислете, че Роми има визия какво следва... Скоро ще разбере! ", написа актуалната брачна половинка на Джонсън.

Двойката се сгоди в края на 2019 година и се ожениха на интимна сватбена гала в Уестминстърската катедрала през май 2021 година

В английските медии постоянно се спекулира, че 58-годишният някогашен министър председател на страната може да има и повече от осем деца. В речите си той постоянно не ги загатва поименно, а в речта си за своята оставка през септември предходната година благодари на " всички мои деца ".

Британският вестник " Independent " разгласява цяла публикация по въпроса за това " какъв брой деца има Борис Джосън ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР