Бившият бразилски национал Силвиньо, известен с кариерата си на футболист

...
Бившият бразилски национал Силвиньо, известен с кариерата си на футболист
Коментари Харесай

Силвиньо: Българите имат добри играчи, гледал съм някои видеа

Бившият бразилски национал Силвиньо, прочут с кариерата си на футболист на Арсенал (Лондон), Барселона и Манчестър Сити, води националния отбор на Албания към второ присъединяване на Европейско състезание по-късно през 2016-а година.

Сега албанският отбор е на върха в група E с 13 точки, с 3 повече от Чехия и 4 пред Полша и гледа решително към финалите в Германия следващата година.
 Много благо: Вратарят на Албания очаквал сложен мач против България!
Много благо: Вратарят на Албания очаквал сложен мач против България!

Имаме доста мощен тим

" Благодаря ви за оценката за работата ми в Албания. Във футбола няма секрети. Важното е в множеството време да сме с еднообразно мислене и тогава да няма по какъв начин да не спечелим. Българите имат положителни играчи, гледал съм някои видеа.

Имат някои снажни момчета и за мене са добър тим. Така че ни чака добър тест, стартира Силвиньо като първоначално отговори на поздравленията на български публицист за отличните резултати.

" " Все още не съм избрал стартовите 11. Имам концепция за 3 или 4 индивида, само че останалите - не съм. Няма да кажа имена, с цел да няма разочаровани. Много хора считат, че тези мачове са тест за хората с малко минути. Може и по този начин да е. Но съставът в действителност още не съм го определил. Защо не е тук Армандо Броя от Челси? Не съм имал проблем с него. Той има тежка травма, девет месеца беше отвън терена поради скъсани връзки. Направи едно надзорен обзор, резонансът беше ОК, само че когато пристигна, отново се появиха клуба. И взехме решение да го освободим ".

И макар че домакините пробваха да сложат бърз завършек на конференцията, някогашният футболист на Барселона и Арсенал реши да обърне внимание особено на българските публицисти. И да добави, че познава селекционерът на българския отбор Кърстаич.

" На една среща с президента на федерацията в Милано се съгласих да дойда в Албания. Хареса ми концепцията. Чувствам се добре на Балканите. Искам да кажа, че против Сърбия съм играл като футболист на Световното състезание и познавам Младен Кърстаич. Той беше доста добър бранител, харесвах го. Сигурен съм, че придвижва опита си и като треньор и за мене ще бъде наслаждение да се изправя против него ", приключи Силвиньо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР