Бившият бразилски нападател Луис Назарио да Лима Роналдо смята, че

...
Бившият бразилски нападател Луис Назарио да Лима Роналдо смята, че
Коментари Харесай

Роналдо обяви своя фаворит за Златната топка

Бившият бразилски нападател Луис Назарио да Лима Роналдо счита, че през тази година ''Златната топка'' би трябвало да бъде присъдена на Карим Бензема от Реал (Мадрид). Роналдо, който е прочут с прякора си Феномена, не се съмнява в успеха на Бензема.

" Да, и други футболисти евентуално са в листата на кандидатите. Но разликата сред постигнатото от Бензема и от неговите съперници, е голяма, споделя още Роналдо, представен от уеб страницата Noti Merica. " И въобще не приказвам за футболните му качества, както и за въздействието върху играта на тимовете, в които се състезава. Просто сега няма по-добър от него ".

Бензема попадна в листата с номинираните за премията, която се присъжда на най-хубавия футболист на Франс Футбол. Преди тя се даваше в границите на една календарна година, само че към този момент отличава номер 1 за спортния сезон. Церемонията през 2022-а година ще се състои на 17-и октомври в Париж.

34-годишният нападател завоюва Ла Лига и Шампионската лига с Реал (Мадрид), а също по този начин стана и голмайстор номер 1 и в двете надпревари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР