Бившият бранител на Ливърпул и анализатор в Sky Sports -

...
Бившият бранител на Ливърпул и анализатор в Sky Sports -
Коментари Харесай

Карагър коментира трансфера на Гравенберх в Ливърпул

Бившият защитник на Ливърпул и анализатор в Sky Sports - Джейми Карагър, разяснява евентуална договорка на Раян Гравенберх от Байерн Мюнхен при 19-кратния британски отличник. Бившият бранител чака с интерес по какъв начин нидерландецът би се вписал в постройката на Юрген Клоп, откакто счита, че Гравенберх не е типичният отбранителен халф, от който мърсисайдци се нуждаят.

Твърди се, че Ливърпул и Байерн " са си стиснали ръцете " против 40 милиона евро и договорката би трябвало да бъде приключена в идващите часове.

„ Интересно е по какъв начин Гравенберх ще се впише в Ливърпул, защото не ми наподобява като типичният отбранителен халф, от който клубът се нуждае в този момент. Той по-скоро ми наподобява на №8, бокс-ту-бокс, който може да играе по-напред. Заради това мисля, че Байерн желае да го махне, защото Томас Тухел не играе с подобен човек на такава позиция “, сподели анализаторът по Sky Sports и някогашен защитник на мърсисайдци.

„ Юрген Клоп го искаше през последната година и половина и за мен е забавно по какъв начин той ще се впише. Млад е и е положително педигри, което към този момент е играло за Аякс и Байерн. Сумата също по този начин не е толкоз висока “, добави още Карагър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР