Бившият български национал Зоран Янкович разкри защо е прекратил кариерата

...
Бившият български национал Зоран Янкович разкри защо е прекратил кариерата
Коментари Харесай

Зоран Янкович: България още не може да намери по-добър от мен

Бившият български национал Зоран Янкович разкри за какво е прекратил кариерата си за "лъвовете ", макар че упованията бяха да получава и още повиквателни. Той показа с голяма доза самочувствие, че България към момента търси подобен таран като него и не може да откри.

"Започнах да нося екипа на България по време на евроквалификациите през 2002 година и тимът съумя да се класира за шампионата през 2004 година Трябва да кажа истината и че не ме използваха в Португалия. Просто имах доста компликации. "

"Много от почитателите, както и от ръководителите на българския футбол не желаеха аз да съм въобще в състава. Основната им теза беше, че хората, които играят в Китай, както аз тогава, нямат място в състава, тъй като не са покрай тима и не са следени. "

"След Европейското имах среща с новия треньор, който ме искаше в състава. Но постигнахме консенсус аз да приключа за известно време присъединяване си за националния тим, с цел да не пропътувам всякога дългото разстояние от Китай до България. "

"Така трябваше да се отвори място за повече младоци да играят. Е, играха по-млади момчета, само че България към момента не може да откри по-добър състезател от мен. И го споделям със страдание ", съобщи Янкович пред китайското издание "Шо Ю И ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР