Бившият английски национал Гари Линекер е простил на Диего Марадона

...
Бившият английски национал Гари Линекер е простил на Диего Марадона
Коментари Харесай

Гари Линекер: Простих на Марадона, но не съм забравил българския съдия

Бившият британски национал Гари Линекер е дал прошка на Диего Марадона за неотсъдената игра с ръка при успеха на Аржентина на четвъртфиналите на международното състезание в Мексико, само че не е дал прошка на страничния бъгарски арбитър Богдан Дочев.

" Простих на Марадона за " Божията ръка ". Този въпрос за мен е завършен. Често казано към момента не съм не запомнил съдията (б. ред. - Богдан Дочев). Сигурен съм, че той видя ръката, само че допускам, че не отсъди нищо от боязън ", сподели Линекер в изявление за испанския " Марка ".

Бившият нападател на " Лестър " разяснява и сравненията сред Меси и Марадона и къде сред тях се намесва Кристиано Роналдо.

Снимка: Instagram

" Меси и Марадона ни радваха. Те са невероятни, като други двама Роналдовци да вземем за пример. Аз обаче смятам Меси и Марадона като невероятни голмайстори. Това, което те вършиха всеки мач, това са две три неща, които никой в никакъв случай не е правил по време на своята кариера. Двамата играеха друг спорт. Обичам и Кристиано Роналдо, почитам го, той също е страховит, само че моето мнение е, че с Меси и Марадона не може да бъде сравняван никой. Заради нещата, които Лео прави ", споделя той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР