Бившият американски вицепрезидент Майк Пенс официално започна кампанията си за

...
Бившият американски вицепрезидент Майк Пенс официално започна кампанията си за
Коментари Харесай

Майк Пенс се кандидатира за президент на САЩ

Бившият американски вицепрезидент Майк Пенс публично стартира акцията си за продобиване на номинация на Републиканската партия за президентските избори през 2024 година с видеообръщение, в което даде обещание, че " предстоят най-хубавите дни за най-великата нация в света ", съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Различните времена изискват друго водачество ", акцентира Пенс, който в продължение на четири години беше вицепрезидент на Доналд Тръмп.

Видеото беше излъчено по " Фокс нюз " и в " Туитър " часове преди Пенс да даде старт на акцията си с обществена изява в град Де Мойн, щата Айова.  

" Би било елементарно да остана настрани, само че аз не съм учтив по този метод. Ето за какво през днешния ден стоя пред Бога и пред фамилията си и декларирам, че се кандидатирам за президент на Съединени американски щати ", съобщи Пенс.

Той и екипът му считат, че Айова е основен щат, тъй като там ще се произведат първите избори за номинацията на Републиканската партия. В щата живеят доста евангелисти, които Пенс преглежда като част от естествената си електорална база. 

Кампанията на Пенс ще бъде тест за желанието на републиканците да изберат социално-консервативен, сдържан в държанието си и надълбоко набожен претендент, който осъди популистката вълна в Републиканската партия от времето на Тръмп.

Резултатите също по този начин ще покажат дали Пенс към момента има политическо бъдеще, поради събитията от 6 януари 2021 година и предвид на обстоятелството, че доста огромна част от гласоподавателите на Републиканската партия към момента имат вяра, че Джо Байдън е спечелил президентските избори с машинация, а Пенс е разполагал с пълномощията да отхвърли резултатите от вота. 

Пенс един от най-известните претенденти на Републиканската партия, които влязоха в конкуренцията. Досега кандидатурите си оповестиха Доналд Тръмп, губернаторът на Флорида Рон Десантис, някогашният дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли, сенаторът на Южна Каролина Тим Скот, някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи и някогашният губернатор на Арканзас Ейса Хътчинсън.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР