Бившият американски президент Доналд Тръмп в ново интервю призова руския

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп в ново интервю призова руския
Коментари Харесай

Тръмп призова Путин да разпространи това, което знае за сина на Байдън

Бившият американски президент Доналд Тръмп в ново изявление прикани съветския президент Владимир Путин да оповести информация по отношение на хипотетични покупко-продажби сред източноевропейски олигарси и Хънтър Байдън, наследник на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, написа американският вестник Politico.

Думите на Тръмп в изявление с крайнодесния публицист Джон Соломон бяха оповестени във вторник от телевизионното шоу " Just the News " в мрежата на Real America " s Voice.

Във връзка с изказванията си за Хънтър Байдън, Тръмп цитира констатациите от спорно, мощно политизирано следствие на републиканците в Сената за Байдън, което беше оповестено единствено седмици преди изборите през 2020 година и показа малко нови доказателства за непозволени дейности.

Тръмп неведнъж разпространява съмнителни изказвания за задгранични бизнес покупко-продажби от Хънтър Байдън, по-специално потвърждавайки, че той е получил милиони долари от брачната половинка на починалия кмет на Москва Юрий Лужков.

" Тя му даде 3,5 милиона $, тъй че в този момент мисля, че Путин ще знае отговора на това. Мисля, че би трябвало да го популяризира ", сподели Тръмп в изявлението, извършено в неговото имение " Мар-а-Лаго " във Флорида. " Мисля, че би трябвало да знаем този отговор. "

Тръмп пропусна да спомене, че самият той се е опитвал да прави бизнес с а Лужков в края на 90-те, съгласно вестник Politico.

Говорител на Белия дом отхвърли да разяснява изявленията на Тръмп. Адвокатите на Хънтър Байдън също не са говорили по въпроса.
 Хънтър Байдън в записките си: Тръмп е лицемерен човек с подла задача
Хънтър Байдън в записките си: Тръмп е лицемерен човек с подла задача

Книгата ще бъде оповестена идната седмица

Хънтър Байдън разкри през 2020 година, че прокуратурата на Съединени американски щати в щата Делауеър проверява данъчните му каузи. Тогава и Politico също по този начин писа, че отделът за измами с скъпи бумаги в Южния окръг на Ню Йорк ревизира финансите му.

Wall Street Journal заяви в понеделник, че федералното данъчно следствие против Хънтър Байдън набира скорост, като прокурорите в Делауеър търсят информация и показания на огромното жури през последните седмици.

Новото изявление на Тръмп надалеч не е първият път, когато някогашният президент предлага или намерено упорства непознати държавни управления да се намесят, с цел да навредят на вътрешните му политически противници.

През 2016 година Тръмп обществено изиска от съветското държавно управление имейли от частния имейл сървър, който тогавашният претендент за президент на Демократическата партия Хилъри Клинтън употребява по време на мандата си като държавен секретар и който беше разрушен от хакери.

През 2019 година Камарата на представителите организира процедура по импийчмънт на Тръмп за хипотетично задържане на значима военна помощ от Украйна, в опит да принуди президента Володимир Зеленски да разгласи следствия, ориентирани към Байдънс и други демократи.

Новата молба на Тръмп към Путин повдига призракът на тези кавги. Припомняме, че някогашният американски президент " предишния месец дефинира нахлуването на Путин в Украйна като " гениално " и " разбираемо ".
 Защо Путин, Тръмп и Републиканската партия звучат толкоз еднообразно?
Защо Путин, Тръмп и Републиканската партия звучат толкоз еднообразно?

Лъжите на Путин и лъжите от крайната десница се поддържат взаимно и има причина за това
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР