Бившият американски президент Доналд Тръмп отказа да нарече Владимир Путин

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп отказа да нарече Владимир Путин
Коментари Харесай

Тръмп отказа да нарече Путин военен престъпник, не било дипломатично


Бившият американски президент Доналд Тръмп отхвърли да назова Владимир Путин „ боен нарушител “ в изявление за телевизия CNN. Той изясни, че няма да приказва по въпроса какъв е съветският президент, тъй като това „ би трябвало да се разиска по-нататък “.

Ако кажете, че той е боен нарушител, ще ви бъде доста по-трудно да преговаряте след това за споразумение, което да приключи войната “, сподели Доналд Тръмп, който се обрисува още веднъж като претендент на Републиканската партия за президент на Съединени американски щати в изборите следващата година.

Тръмп съобщи изрично, че Путин е направил голяма неточност, нахлувайки в Украйна. Но отхвърли да дава прогнози кой ще победи в тази война.

Бившият президент за следващ път повтори амбициозната си теза, че в случай че той беше държавен глава на Щатите в този момент, щеше да приключи войната в границите на едно денонощия.

„ Аз не мисля за победа или проваляне. Мисля по какъв начин да уредя нещата по този начин, че всички да са удовлетворени. Те там умират – руснаци и украинци. Аз желая те да престанат да умират и щях да го направя за 24 часа “, сподели Тръмп, без да разясни по какъв начин може да стане това, когато и двете страни са оповестили, че ще преследват задачите си до дъно и с цената на всичко.

„ Грешката на Путин беше, че нахлу в Украйна. Той в никакъв случай нямаше да го направи, в случай че аз бях президент “, показва непобедимото си самочувствие Доналд Тръмп.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР