Бившият американски президент Барак Обама Барак Обама - политик и

...
Бившият американски президент Барак Обама Барак Обама - политик и
Коментари Харесай

Барак Обама: Изтеглянето от ядрената сделка с Иран е сериозна грешка

Бившият американски президент Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила назова решението на президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила за евакуиране на Съединени американски щати от иранската нуклеарна договорка "сериозна неточност ", която ще подкопае световното доверие към Америка, съобщи Асошиейтед прес.

Правителството на Обама контракти договорката, прлипомня организацията.

В публикувано нощес изказване Обама сподели, че решението на Тръмп да се изтегли е "погрешно ", още повече, че Иран извършва съглашението.

Бившият президент на Съединени американски щати предизвести, че "постоянното присмехулно отношение към съглашения, по които страната ни е страна, рискува да подкопае доверието към Америка и ни опълчва на огромните международни сили ".

Обама също по този начин предизвести, че без договорката Съединени американски щати могат един ден да се окажат изправени пред неприятен избор: въоръжен с нуклеарно оръжие Иран или поредна война в Близкия изток.

Според него договорката с Иран демонстрира какво може да се реализира посредством дипломация, в това число когато става дума и за Северна Корея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР