Бившият адвокат на Доналд Тръмп - Рудолф Джулиани, се предаде

...
Бившият адвокат на Доналд Тръмп - Рудолф Джулиани, се предаде
Коментари Харесай

Джулиани, бившият адвокат на Тръмп, се предаде на властите в Джорджия

Бившият юрист на Доналд Тръмп - Рудолф Джулиани, се съобщи на управляващите в окръг Фултън в Джорджия, с цел да се изправи пред държавните обвинявания, произлизащи от опитите за анулация на загубата на някогашния президент на Съединени американски щати на изборите през 2020 г, заяви „ TVP World ”.

Според правосъдните документи на Джулиани, някогашен федерален прокурор и кмет на Ню Йорк, е подредено да заплати гаранция в размер на 150 000 щатски $ и да не насочва закани към никого от 18-те съподсъдими или очевидци по делото.

Други седминв от съподсъдимите на Тръмп по наказателното дело, заведено от окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис,вече са се предали в Атланта. Всички те са упрекнати, че са се пробвали да извърнат резултата от изборите през 2020 година в Джорджия.

Тръмп, който е главен кандидат за номинацията на републиканците през 2024 година, продължава да твърди, че провалянето му е резултат от машинация. В речта си в Ню Йорк, преди да отлети за Атланта, Джулиани отхвърли да е направил нарушаване и отбрани Тръмп.

" Чувствам се доста, доста добре, тъй като имам възприятието, че пазя правата на всички американци ", сподели юристът пред кореспонденти. " Аз споделям истината, а те лъжат ", твърдиДжулиани.

Той изигра значима обществена роля в напъните на акцията на Тръмп да прокара подправени изказвания, че имало необятно публикувани измами на изборите през 2020 година

В Джорджия Джулиани е упрекнат, че е направил многочислени погрешни изказвания за подправяне на вота, в това число пред чиновници в други щати като Аризона и Пенсилвания, в несполучлив опит да ги убеди да одобрят различна листа от електори при формалното засвидетелствуване на изборните резултати от страна на Конгреса, с цел да запазят Тръмп на власт. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР