Бившият адвокат на американския президент Доналд Тръмп - Майкъл Коен,

...
Бившият адвокат на американския президент Доналд Тръмп - Майкъл Коен,
Коментари Харесай

Бившият адвокат на Тръмп ще говори пред Конгреса за тъмните дела на президента на САЩ

Бившият юрист на американския президент Доналд Тръмп - Майкъл Коен, ще даде показания пред Конгреса идващия месец - освен това обществено. Коен непринудено се е съгласил да се изправи пред Комисията по контрол и промени на Камарата на представителите на 7-ми февруари, съобщи БГНЕС.
" Очаквам с неспокойствие да имам привилегията да ми бъде предоставена платформа, с която да дам цялостна и достоверна информация за събитията, които са се случили ", разгласи Коен, осведоми Агенция " Фокус ".
Коен, който беше наказан на три години затвор, за укриване на налози, подаване на подправени данни до финансова институция, противозаконни средства в предизборната акция и подаване на погрешни данни до Конгреса, в действителност е опасност за Тръмп поради друга част от присъдата си - че е платил на две дами да мълчат за любовни афери с милиардера. Едната е известната порнозвезда Сторми Даниелс, а другата е някогашният модел на Playboy Карън Макдугъл.
Председателят на Комисията по контрол и промени Илайджа Къмингс съобщи, че тя ще избегне интервенция в следствието за съветската интервенция на специфичния прокурор Робърт Мълър. " Ние нямаме интерес да се намесваме по несъответствуващ метод в провежданите наказателни следствия и за тази цел сме в развой на съвещания с адвокатската фирма на Мълър ", сподели Къмингс. Това значи, че юристът най-вероятно няма да засегне въобще тематиката " Русия " във връзка с Тръмп.
Свидетелските показания на Коен пред Комисията по разузнаването доведоха до признание на виновност през ноември 2018 година - за неистина под клетва за бизнес връзките на Тръмп в Русия. Попитан за свидетелските показания на Коен, Тръмп отговори: " Не се тормозя ". Тръмп към този момент атакува Коен като го назова " плъх " и " измамник " в Twitter.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР