Бившите футболисти на Рома Роберто Пруцо и Бруно Конти се

...
Бившите футболисти на Рома Роберто Пруцо и Бруно Конти се
Коментари Харесай

Легенди на Рома се извиниха за издънка преди мача с Ливърпул

Бившите футболисти на Рома Роберто Пруцо и Бруно Конти се извиниха обществено за несъответстващото си държание преди полуфиналния конфликт в Шампионската лига сред „ римските вълци “ и Ливърпул на „ Анфийлд “ във вторник.

Пруцо и Конти, които бяха част от отбора на Рома, изгубил от „ мърсицайдци “ във финала за КЕШ през 1984 година, се снимаха преди дуела, показвайки междинни пръсти на фона на логото на Ливърпул.

Снимката бе оповестена в обществените мрежи от дъщерята на Роберто Пруцо – Роберта преди срещата, която Ливърпул завоюва с 5:2.

Конти, който е шеф на Детско-юношеската школа на Рома и Пруцо, бяха на „ Анфийлд “ като коментатори на италианска телевизия.

„ Един персонален миг бе изработен обществено притежание, трансформирайки го в непристоен жест, за който усещам, че би трябвало да се извиня. Във футбола съм през целия си живот и в последните 25 години се пробвам да предам полезностите си на тези момчета, с които работих, започвайки от това, че би трябвало да почитат съперника си. Никога не съм обиждал който и да е клуб, да не приказваме за толкоз прочут клуб като Ливърпул “, разяснява Бруно Конти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР