Бивши танцьорки на пилон разкриват най-пикантните и най-сармините си тайни

...
Бивши танцьорки на пилон разкриват най-пикантните и най-сармините си тайни
Коментари Харесай

Зад кулисите: Бивши танцьорки разкриват най-пикантните си тайни

Бивши танцьорки на стълб разкриват най-пикантните и най-сармините си секрети и истории от своя поминък пред BuzzFeed. От електронното издание прецизират, че споделеното на уеб страницата е анонимно и няма 100% гаранция, че е достоверно. 

Ето и очарователните резултати от анкетата:

1. „ Работих по целия свят като стриптийзьорка, най-много в огромните градове. Танцьорите заплащат, с цел да работят. Нарича се такса за сцена и девойките би трябвало да я заплащат всяка вечер. За някои клубове може да бъде 80 $, а за други, коства единствено $10. Някои места във Вегас биха ни помолили да излизаме с разнообразни богати гости в клубовете и в случай че го създадем, ще ни опростят таксите. 
 Мъжете постоянно бяха супер уважителни и даваха добър бакшиш
2. „ Работех като екзотична танцьорка в питейни заведения и за частни празненства. Мъжете постоянно бяха супер уважителни и даваха добър бакшиш. Винаги съм се опитвала да заобикалям дамите и моминските празненства, тъй като постоянно прекаляваха и в никакъв случай не е давал добър бакшиш. "

3. „ Моят другар беше стриптизьор, до момента в който бяхме в колежа, и това му оказа помощ да си заплати таксата. Танцуваше най-вече на момински празненства. Най-хубавото беше, че не изглеждаше като „ типично “ стриптизьор: Беше толкоз бледен и супер слаб, оплешивяваше начело, не беше доста мускулест и така нататък Винаги е считал, че е смешно, че го наемат и му заплащат да се съблича. Ако клиентът не изиска съответна тематика или костюм, той можеше да избере каквото си желае да облече.Така че той си беше направил собствен личен костюм като пчелар (с мрежа на лицето си и всичко останало). " „ Той сподели, че израженията на лицата на клиентите му постоянно са били скъпи, когато това кльощаво бяло момче, облечено като пчелар, се появяваше и започваше да се съблича. Мисля, че се радваше на тези реакции тъкмо толкоз, колкото на парите. “
 Танцьорите заплащат, с цел да работят
4. „ Много от това, което ни чувате да споделяме – нашите предистории, нашите акценти, аргументите, заради които се събличаме и така нататък – нормално е неистина. Всички ние се научаваме да бъдем безпроблемни лъжци. Докато танцуваме, най-много мислим единствено за нашите деца, съпрузи, гаджета, приятелки, извършване на покупки на хранителни артикули или нещо друго. Също по този начин знам, че някои хора се чудят, тъй че, да, ние към момента събличаме, когато сме в тези специфични дни от месеца ".

5. „ Мисля, че най-тъжното нещо, което видях като сервитьорка в стриптийз клуб, беше, когато мъже се опитваха да впечатлят синовете си, като ми дадоха бакшиш, с цел да им се усмихна ".
 Научих, че болшинството мъже просто желаят компания
6. „ Всички сме женени, вървим по срещи или имаме деца и живеем „ естествен “ живот, само че когато сме в клуба, като че ли хората ни виждат единствено за едно нещо. Тук съм просто, пробвайки се да изкарам пари за децата си, с цел да мога да продължа да заплащам сметките и да отида на отмора. Толкова е просто! “

8. „ Работих като стриптизьорка в продължение на четири години и използвах парите, които изкарах, с цел да платя образованието си. Някои дами изкарваха спомагателни пари в профил, само че аз не, макар че имах оферти. Най-хубавото беше, когато обичаната ми група ветерани идваха — те са станали инвалиди по време на войната и постоянно бяха толкоз щастливи, когато танцувах за тях. Най-лошата част несъмнено беше да се оправя с богати, пияни простаци ".

9.  " Танцувам от към седем години. Научих, че болшинството мъже просто желаят компания. Те в действителност търсят просто някой, с който да приказват, който да слуша всичко, за което желаят да излязат. Ние " нещо като терапевти в този смисъл. "
 Всички сме женени, вървим по срещи или имаме деца и живеем естествен живот
10. „ За да си стриптийзьорка се желае огромно усилие – това е изкуство и специалност. Ако искаш да си стриптийзьорка, постоянно предлагам на хората да го вършат, до момента в който са млади (и да имат авариен проект, защото най-важното е външният тип, а външният тип избледнява с времето). Добрата хигиена е наложителна. Танцьорките на пилон продават фантазията за секс, тъй като хората идват в стриптийз клуба за фантазията и обещанието за това, което им липсва вкъщи. "

11.  „ Сега съм на повече от 70 години, само че работих като стриптийзьорка при започване на 70-те години. Тогава множеството от тези работни места бяха за „ гоу-гоу девойки “ или „ бикини танцьорки “. Това беше най-често срещаният и най-лесният метод да се захвана с специалността. Като доста млада, разведена майка, научих, че всичко, което би трябвало да направя, с цел да изкарам сносно за себе си и за бебето си, е да зашия малко ресни и пайети на сутиен и бикини, след което танцуваме на дребна сцена всяка вечер ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР