Бивши и настоящи ученици отВТГ Г. С. Раковски:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи ученици отВТГ Г. С. Раковски:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

Ученици от Търговската гимназия работиха в общинската администрация за един ден

 Бивши и сегашни възпитаници от
ВТГ " Г. С. Раковски ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.15 възпитаници от Варненската комерсиална гимназия " Георги Стойков Раковски " станаха част от екипа на общинската администрация за един ден. Гимназистите влязоха в ролята на заместник-кметове, шефове на дирекции или началник-отдели, с цел да се срещнат с отговорностите и отговорностите в общинската конструкция. 

Мира Павлова от 9 клас зае мястото на зам.-кмета Христо Иванов. Връстниците й Даниел Стоянов и Тодор Жеков се срещнаха с работата на зам.-кмета Тодор Иванов. 

В рамките на самодейността се включиха още: Дария Ръсовска и Моника Атанасова от 9 клас на мястото на  шефа на дирекция  “Култура и духовно развиване " ; Моника Атанасова и Симона Петкова 10 клас заеха поста на шеф на дирекция " Социални действия " ; Кристиана Георгиева и Лора Недева, 9 клас – шеф на дирекция " Туризъм “, Анна-Мария Стоянова, 9 клас - шеф на дирекция " Образование и юношески действия " ; Симона Шилакова  и Джесика Атанасова, 9 клас, - шеф на дирекция " Управление на сигурността и надзор на публичния ред " ; Ангел Добрев 9 клас - началник-отдел " Отбранително-мобилизационна подготовка " в дирекция " Управление на сигурността и надзор на публичния ред " и Славена Георгиева и Велиана Майсторова, 12 клас, участваха в работата на дирекция " Спорт “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР