>Бивши и настоящи ученици отОУ Добри Чинтулов:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
>Бивши и настоящи ученици отОУ Добри Чинтулов:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Четвъртокласници от Варна получиха в парламента удостоверенията си за завършен начален етап на образование

 > Бивши и сегашни възпитаници от
ОУ " Добри Чинтулов ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Със съдействието на народния представител от ГЕРБ Павел Христов четвъртокласници от Варна посетиха Народното събрание. Учениците от Основно учебно заведение " Добри Чинтулов ", които тази година са с най-голям триумф от външното оценяване, бяха посрещнати от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя поздрави децата и на драго сърце одобри персонално да им раздаде удостоверенията за приключен начален стадий на обучение.

Цвета Караянчева и Павел Христов дадоха отговор на всички въпроси, които учениците сложиха по отношение на работата в Народното събрание и процеса, посредством който законопроектите стават закони.

" Девизът на ОУ " Добри Чинтулов " е " Училището, което сбъдва фантазии “, по тази причина Ви благодарим, че през днешния ден учениците сбъднаха една своя фантазия ", разяснява заместник-директорът Женя Димитрова във връзка опцията децата да се срещнат от близко с работата на Народното събрание.

" Председателят на Народно събрание Цвета Караянчева интензивно поддържа самодейностите, с които целим да утвърдим Народното събрание като налична за всички жители институция и да допринесем за прозрачността в работата му ", разяснява по време на срещата Павел Христов. Той пожела на варненските възпитаници да запазят своята ученолюбивост и да продължат сполучливо просветителния и професионалния си път в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР