Бивши и настоящи ученици отГРЕ Г. С. Раковски:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи ученици отГРЕ Г. С. Раковски:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

Бургаски преподаватели участваха в международен форум за дигиталните технологии в обучението

Бивши и сегашни възпитаници от
ГРЕ Г. С. Раковски:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Специфична форма на краткосрочно образование събра участниците в план ANGE - Внедряване на цифровите технологии в ръководството на образователните заведения. В продължение на три дни в град Бордо - Франция, се организира THINK TANK с присъединяване на Лор Кудре- шеф на Френската национална организация Erasmus +, Беноа Дюканж от Министерството на образованието, Дюбур-Лавроф - представител на UNESCO, доста академични преподаватели и откриватели от цяла Франция.

Целта на специалистите бе да обсъдят европейските цифрови политики в ръководството на образователните заведения. Форумът включваше конференции, кръгла маса, тематични ателиета, ведеоконферентна връзка с преподаватели от Швейцария, Испания, Белгия, Канада.

Екипът на ПГРЕ "Г. С. Раковски "-Бургас показа Националната тактика за дейно използване на осведомителните и информационни технологии в образованието и особено създадена платформа за работа с възпитаници на самостоятелна форма на образование. Сътрудничи в ателиетата за разработване на общ въпросник, критерии за оценка, политика на човешките запаси.

Участниците в образованието бяха признати в кметството на град Бордо - внимание, което е доказателство за значимостта на събитието, обсъжданата тема и компетентността на участниците в плана.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР