Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Израелско ниво на обучение по киберсигурност се проведе във Варна

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Черноморска академия за сигурност организира с огромен триумф двудневен майсторски клас " Cybersecurity Framework Practitioner Training for Professionals ". В събитието във Варненския свободен университет участваха студенти от Военната академия " Г.С. Раковски “, от магистърските стратегии на ВСУ " Черноризец Храбър “, както и специалисти от Министерството на труда и обществената политика и Национални застрахователен институт. Лектори бяха доктор Моти Цвилинг, доктор Амит Двир и Ахиад Алтер -  водещи специалисти от Ariel Cyber Innovation Center на Университет Ариел.

Вископоставен чиновник на “Национална Израелска организация по киберсигурност "   към кабинета на Премиера на Израел показа във видеовръзка сред България и Израел своята лекция пред участниците. В продължение на час и половина студенти и специалисти имаха опция да зададат настоящи въпроси, да получат отговори и да вземат участие в полемика в действително време.

«В рамките на тези дни за следващ път демонстрирахме кардинално ново равнище и метод за България в образованието по киберсигурност, съответстващо на международните стандарти, с цел да могат бъдещите експерти да дават отговор на актуалните провокации в региона на киберсигурността - в аспекта на националната сигурност», споделя един от водещи специалисти по национална сигурност от Израел и Генерален секретар на Черноморска академия за сигурност Владимир Бронфенбренер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР