Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Всички места по държавна поръчка в Икономически университет – Варна са запълнени

 Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Приключи записването на новоприетите студенти по държавна поръчка в Икономически университет – Варна. Кандидатстващите за образователната 2020/2021 година във висшето учебно заведение са доста повече от избраните места, оповестиха за Varna24.bg от пресцентъра на ИУ-Варна.

Засилен интерес към предлаганата просветителна услуга е регистриран още по време на ранния банкет, когато са заети 49% от квотата за държавна поръчка в образователно-квалификационна степен " бакалавър “.

Най-желаните специалности на ранен банкет са: " Международни стопански връзки “, " Счетоводство и одит “, " Счетоводство и финанси “. При главния банкет най-желани са специалностите " Туризъм “, " Информатика и компютърни науки “, " Дигитални медии и ПР “ и " Стокознание и митническа активност “.

За най-предпочитаните специалности се конкурират по повече от 8 – 10 кандидат-студенти за едно място, като минималният бал е над 22 (при 24 максимален). Сериозен интерес има и към специалностите с преподаване на британски език " Международен бизнес “ и " Бизнес и мениджмънт “. Специалност " Бизнес и мениджмънт “ ще започва за първи път през тази образователна година.

Ръководството на ИУ – Варна работи за оптимално угаждане на покачвания интерес. Продължава кандидатстването и записването на кандидат-студенти за всички специалности в заплатен банкет, постоянна и отдалечена форма на образование.

За повече информация:

Прием в ОКС " бакалавър “:

тел. 052 830820

еmail: [email protected]

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР