Бивши футболисти и приятели на българския треньор Людмил Тодоров излязоха

...
Бивши футболисти и приятели на българския треньор Людмил Тодоров излязоха
Коментари Харесай

Български футболен треньор се нуждае от помощ

Бивши футболисти и другари на българския треньор Людмил Тодоров излязоха с зов за помощ. Наставникът е изписан след доста тежък инсулт и има потребност от поддръжка. Бившият треньор на " Костинброд ", " Локомотив " 101, " Славия ", ЦСКА 1948, " Спартак " (Подгумер) и други клубове е обездвижен напълно в дясната част на тялото, не може да приказва. Загубил е преглъщащите си функционалности. Храни се със системи, разкриват негови близки. Спешно се нуждае от рехабилитатор, а възобновяване няма да бъде леко, както и на ниска цена.

Тодоров е бил треньор на редица играчи, оставили отпечатък в родния футбол. Сред тях са Йордан Петков, Калоян Караджинов, Петър Златков, Кристиян Кочилов и други. Обичан и почитан е освен поради професионализма си, а и поради отношението към хората, с които е работил през годините.

Всеки е добре пристигнал да поддържа Елена Тодорова, брачната половинка на бате Люси, а това е персоналната и банкова сметка:

Елена Иванова Тодорова-Общинска Банка

Тел: 0878 85 92 72

IBAN BG28SOMB 91301057802701

BIC SOMBBGSF

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР