Бившето ръководство на БСП обвини Корнелия Нинова в лъжа и

...
Бившето ръководство на БСП обвини Корнелия Нинова в лъжа и
Коментари Харесай

Червени лидери се хванаха за гушите заради Митьо Очите!

Бившето управление на Българска социалистическа партия упрекна Корнелия Нинова в неистина и манипулативни внушения във връзка обстоятелствата към издигането на задържания с Очите предприемач Бенчо Бенчев за червен общинар в Бургас през 2011 година

"Нинова да не се оправдава с предходното управление на Българска социалистическа партия. Тя доста добре знае, че общинските съветници се предлагат от съответните локални организации. Така че, предходното национално управление на Българска социалистическа партия не може да й служи за опрощение в този случай ", реагира яростно пред Канал 3 някогашният соцлидер Михаил Миков.

"Да не приказваме, че към този момент е прекомерно късно да употребява първия плик ", перифразира някогашният ръководител на соцпартията известния анекдот. В него новият началник на компанията получава записка със съвет: "Обвини този, който е заемал поста преди теб ".

Миков не пожела да разяснява повече по абсурда и по какъв начин той удря Българска социалистическа партия, само че настоя да почисти името на сътрудниците си от предходното ИБ на партията.

"Има случаи, в които от манипулативните внушения до лъжата няма особена разлика и това е един от тях ", възкликна Миков по адрес на Нинова, съобщи Канал 3.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР