Бившата звезда от Neighbours Кейтлин Стейси замени актьорството с изненадваща

...
Бившата звезда от Neighbours Кейтлин Стейси замени актьорството с изненадваща
Коментари Харесай

Драстичното преместване в кариерата на актрисата от Neighbours Рейчъл Кински Кейтлин Стейси от актьорство към порно индустрията

Бившата звезда от Neighbours Кейтлин Стейси размени актьорството с изненадваща нова кариера във филмовата промишленост за възрастни.

Кейтлин, в този момент на 33, стана известна за първи път с ролята на Рейчъл Кински в обичаната австралийска сапунка, когато беше единствено на 14. Феновете ще помнят Рейчъл като най-малката щерка на Алекс Кински и сестра на Зийк и Катя Кински.

В 2009 година Кейтлин помаха за довиждане на улица Рамзи и напусна шоуто. Оттогава тя се появява в сполучливи филми като хорър шлагера Smile и скорошния комедиен ефирен сериал на Amazon Class Of '07. Но през 2021 година Кейтлин реши да си вземе отмора от актьорството и да опита нещо напълно друго – да работи в промишлеността за възрастни.

Сега Кейтлин е режисьор и сценарист в Afterglow, порнографско студио, благосъстоятелност на дами. В изявление за Women's Wear Daily тя сподели: „ Това е необичайно ръководена и ръководена компания. Това е доста готина група от дами, които вършат някои доста положителни неща. “

Миналата година тя спо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР