Бившата звезда на Nickelodeon Девън Верхайзър се извини на Дрейк

...
Бившата звезда на Nickelodeon Девън Верхайзър се извини на Дрейк
Коментари Харесай

Бившата звезда на Nickelodeon се извини на Дрейк Бел, след като се пошегува за документалните сериали „Тихо на снимачната площадка“

Бившата звезда на Nickelodeon Девън Верхайзър се извини на Дрейк Бел и други артисти на Ник във вторник, откакто беше подложен на критика, че се майтапи с нов документална поредност, подчертаваща хипотетични злоупотреби в някои от предаванията на канала.

Werkheiser, който взе участие в сериала на Nickelodeon „ Разсекретеното управление за оцеляване в учебно заведение на Нед “, наподобява се подиграва на Бел по време на предаване онлайн във вторник, излъчено в TikTok.

В клип от потока онлайн в TikTok, качен на X, Werkheiser сподели: „ Върни се в дупката си, Даниел “ и добави непристойна смешка. Клипът е получил 4,7 милиона гледания във вторник сутринта.

„ Съжаляваме, не би трябвало да се майтапим с това “, продължи Werkheiser. „ Наистина не би трябвало.... Слушай, нашият комплект не беше подобен. И не, е ------- извънредно. The Drake Bell s---, това е полуда да се чуе. След това Werkheiser сподели, че употребява комизъм, с цел да обработва нещата.

„ Тихо на снимачната пл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР