Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се изказа много

...
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се изказа много
Коментари Харесай

Бербатов хвали новото острие на Манчестър Юнайтед

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се изрече доста позитивно за нападателя Одион Игало, който се причисли към " алените дяволи " в последите часове от януарския трансферен прозорец.

" Радвам се да видя какъв брой бързо се приспособява Игало. Той го заслужи с играта си и попаденията, които означи. Всички футболисти са щастливи, когато Одион вкара гол, а това е доказателство, че той е добре признат в отбора. Харесва ми по какъв метод търси топката и тормози бранителите. Да бъдем почтени - не знаех доста за него, преди да подпише с Юнайтед. Знаех достиженията му в Премиър лийг, само че се съмнявах дали е точният човек за тима, дали ще се приспособи. Но досега Игало се оправя чудесно и потвърждава, че съм бъркал ", показа Бербатов пред betfair.

" Когато един тим играе по-директен футбол, е нужен мощен физически нападател, който да умее да се пребори за топката в наказателното поле, да изпревари бранителите. Игало го може, а също така има добра техника, пази топката, комбинативен е. Затова и ми подхожда. Той не елементарни стои и чака подавания, с цел да вкара гол, а ловко взе участие в офанзивите, което дава отличен резултат в мачовете с него присъединяване ", добави българинът.

Игало е в Юнайтед чартърен от китайския Шанхай Шенхуа. В първите си 6 мача за отбора на Оле Гунар Солскяер ниегиерцът се разписа три пъти. ФА Къп 5 кръг, четвъртък 5 март  Дарби Каунти 0:3краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР