Бившата звезда на Левски и настоящ играч на турския Коняспор

...
Бившата звезда на Левски и настоящ играч на турския Коняспор
Коментари Харесай

Бивш ас на Левски с шанс за Мондиал 2018

Бившата звезда на Левски и сегашен състезател на турския Коняспор Мехди Бурабия има огромен късмет да играе на Мондиал 2018, научи ТОПСПОРТ . Халфът се показва на доста високо равнище с екипа на " Орлите от Анадола " в Суперлигата и Лига Европа и може да попадна в състава на Мароко за Световното състезание в Русия през идващото лято.

Полузащитникът е роден във френския град Дижон, само че корените му са от африканската страна. Той няма мачове за Франция, което значи, че няма никакъв проблем да съставлява Мароко.

 Мехди Бурабия - от отписан в Левски до звезда в Турция
Мехди Бурабия - от отписан в Левски до звезда в Турция

Бившият футболист на " сините " бързо се трансформира в главен състезател на Коняспор

Селекционерът на " лъвовете на Атлас " Ерве Ренар и неговият асистент - легендата Мустафа Хаджи са окуражени да селектират допустимо най-хубавите играчи, които имат право да играят за националния тим, с цел да може отборът да се показа на равнище в Русия.

 Снимка 313950
Източник:

Сред тях попада и Мехди Бурабия. Халфът е най-постоянният състезател на Коняспор от началото на сезона. Той е бил титуляр във всички срещи на тима. Бившият ас на Левски е в челото на редица влиятелни ранглисти в турското състезание и в случай че задържи това равнище на игра, сигурно ще има огромни шансове да попадне измежду 23-ата избраници на селекционера на Мароко.

 Мароко и Тунис се класираха за Мондиал 2018 (ВИДЕО)
Мароко и Тунис се класираха за Мондиал 2018 (ВИДЕО)

Те се причислиха към Египет, Сенегал и Нигерия от зона Африка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР