Бившата звезда на Байерн Мюнхен Лотар Матеус заяви, че вижда

...
Бившата звезда на Байерн Мюнхен Лотар Матеус заяви, че вижда
Коментари Харесай

Легенда на Байерн предрече следващата стъпка на Хамес

Бившата звезда на Байерн Мюнхен Лотар Матеус съобщи, че вижда колумбиеца Хамес Родригес като бъдещо попълнение на Ювентус.

Родригес няма да бъде притеглен в редиците на Байерн. Клубът, който има неговите права, Реал Мадрид, от своя страна, желае да продаде играча. За любимец за подписа на атакуващия състезател се счита италианския Наполи.

Легендата на немския футбол Матеус обаче съобщи, че е провел диалог с играча по време на тържествата в Мюнхен във връзка извоюваната поредна купа в шампионата.

“Виждам го в Ювентус. Много е непосредствен с Роналдо и подържа засилена връзка с него. Самият Кристияно сподели, че желае да го види в Ювентус. Разбирам от кое място идва това негово предпочитание – Хамес би могъл да асистира за доста негови голове. Двамата ще блеснат един до различен на терена “, показа детайлности към взаимоотношенията на колумбиеца със звездата на “бианконерите “.

Дуото Хамес и Роналдо игра дружно в интервал 2014-2017 година в Реал Мадрид, където съумяха да завоюват дружно 1 купа в шампионата, както и 2 купи от Шампионската лига. От управлението на “Старата госпожа “ към момента няма публични предложения по посока на атакуващия състезател, само че това може да се промени след предстоящото формалното оповестяване на Маурицио Сари за старши треньор

Автор: Емануил Тодоров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР